Talisker, 8 years - Special Release 2020 70cl

€ 94,99
Niet op voorraad

Talisker is een whisky die bol staat van maritieme smaken, maar deze gelimiteerde editie is de eerste ooit die in vaten is gefinisht waarin voorheen potstill Caribische rum rijpte. Dat is een avontuurlijk stap voor deze traditionele distilleerderij uit 1830, maar wel eentje die zijn vruchten afwerpt. Deze 8-jarige Talisker, die deel uitmaakt van de Diageo Special Releases 2020, combineert de klassieke peperinvloeden met de exotische zoetheid van warmere oorden.

Talisker, 8 Y - Special Release 2020 Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Talisker. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Isle of Skye en is gebotteld op 57,9% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Talisker, 8 Y - Special Release 2020.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Talisker
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islands
Leeftijd 8 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 57.9%