Tanqueray - Sevilla 70cl

€ 30,50
Op voorraad

Tanqueray Flor de Sevilla is geïnspireerd op de originele recepten van oprichter Charles Tanqueray, aangevuld met sinaasappels uit Sevilla en andere innovatieve botanicals. De rijpe sinaasappels uit het zonnige Sevilla zorgen voor een gebalanceerde en bitterzoete gin, die het best geserveerd kan worden met een premium tonic en een sinaasappelpartje. Charles Tanqueray, destijds nog maar twintig jaar, maakte zijn wereldberoemde gin voor het eerst in 1820. Zijn recept was zo goed, dat sommigen vermoedden dat hij de hulp had ingeroepen van een ervaren distillateur. Tot de dag van vandaag leeft de filosofie van de oprichter voort door Tanqueray gin.

Tanqueray - Sevilla Gin is een heerlijke Gin van het merk Tanqueray. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige Scotland en is gebotteld op 41,3% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Tanqueray - Sevilla.

Flavoured Gin is perfect voor gin liefhebbers die zin hebben in iets anders dan een klassieke gin. Bij Flavoured gin wordt er namelijk een smaak toegevoegd aan de basis gin. Omdat de toegevoegde smaak meestal een fruitsmaak is, heeft het vaak een fruitig karakter, waarbij de zoete en lichte smaak elkaar balanceren. Flavoured Gin bevat meer suiker dan andere Gin soorten. Aangezien het meestal om fruit gaat, is de zoetheid van de Gin afkomstig van natuurlijke suikers. Door de Gin te mixen met Tonic of Ginger Ale breng je de smaken nog beter naar boven.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin! Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Tanqueray
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 41.3%