Tequila Rose Strawberry Cream 70cl

€ 19,99
Op voorraad

Strawberry Cream van Tequila Rose heeft een dikke en romige roze kleur, de kleur doet gelijk denken aan lekkere, gerijpte aardbeien met een flinke toet slagroom en zo smaakt deze likeur dan ook. Aroma’s van groene appel, bessen, ijs en witte peper vullen de kamer bij opening van de fles en de zoete smaak van room en aardbeien wordt afgemaakt met heerlijke tonen van vanille.

Tequila Rose Strawberry Cream Likeur is een heerlijke Creamlikeur van het merk Tequila Rose. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Mexico en is gebotteld op 15% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Tequila Rose Strawberry Cream.

Creamlikeur is de naam die wordt gegeven aan likeuren die gemaakt worden op basis van room. Room wordt meestal meer gebruikt voor de textuur van de likeur, terwijl andere componenten de smaken en aroma's bepalen. Creamlikeuren worden gebruikt in een groot aantal cocktails en worden vaak gebruikt om body te geven of scherpe smaken te verminderen. De meeste creamlikeuren worden over ijs geserveerd.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Honinglikeur tot Notenlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Tequila Rose
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 15%