Tomatin - Cù Bòcan Signature 70cl

€ 40,50
Niet op voorraad

Tomatin staat bekend als een zachte whisky uit de Schotse Hooglanden, maar heeft tegenwoordig ook een rokerige, robuuste whisky genaamd Cù Bòcan. De whisky is vernoemd naar een legende over een lokale hellehond en heeft gerijpt in drie verschillende soorten vaten: bourbon, Oloroso en virgin oak. Het resultaat is een fruitige, subtiele rokerige whisky.

Tomatin - Cù Bòcan Signature Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Tomatin. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Highland en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Tomatin - Cù Bòcan Signature.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Tomatin
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Highland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%