Tomatin, 12 years 70cl

€ 29,99
Op voorraad

Tomatin ligt op zo'n 315 meter boven de zeespiegel en is de op 3 na hoogst gelegen distilleerderij van Schotland. Heel lang werd de 12 jaar oude Tomatin gebotteld op een sterkte van 40%, maar met de uitvoering sinds 2015 is dat gestegen naar 43%, waardoor deze net iets meer diepte in smaak kreeg. Deze inmiddels meervoudige internationale prijswinnaar rijpte eerst meer dan 11 maanden ex-Bourbon barrels en daarna 6 tot 9 maanden op Spaanse ex-Sherryvaten.

Tomatin, 12 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Tomatin. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Highland en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Tomatin, 12 Y.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Tomatin
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Highland
Leeftijd 12 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%