Tomatin - Five Virtues, Water 70cl

€ 57,99
Niet op voorraad

In de jaren ’70 was Tomatin nog een van de grootste whiskydistilleerderijen ter wereld. Sindsdien hebben ze de productie echter flink teruggeschroefd, wat de kwaliteit alleen maar ten goede is gekomen. Tomatin Water is onderdeel van de Five Virtues Series: de andere zijn Wood, Fire, Earth en Metal. Deze elementen staan centraal in het eeuwenoude proces dat ook tegenwoordig nog gebruikt wordt bij Tomatin. Tomatin Water is een eerbetoon aan het natuurlijk, pure en zachte water van Alt-na-Frith, de eigen waterbron van de distilleerderij.

Tomatin - Five Virtues, Water Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Tomatin. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Highland en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Tomatin - Five Virtues, Water.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Tomatin
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Highland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%