Amrut - Two Continents 70cl

€ 69,99
Niet meer leverbaar

De Amrut distilleerderij is opgericht in 1948 onder de naam ‘Amrut Laboraties’ en produceerde voornamelijk rum. In de jaren tachtig begon men met het produceren van whisky. Amrut haalt zijn gerst uit de uitlopers van de Himalaya, waarna deze rijpt in Bangalore op ca. 1.000 meter hoogte. Met deze Two Continents heeft Amrut het anders aangepakt. Zo wordt de whisky in eerste instantie wel gerijpt in Bangalore, maar rijpt hij de laatste 3 jaar op een geheime locatie in Europa.

Amrut - Two Continents Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Amrut. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige India en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Amrut - Two Continents .

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Amrut
Categorie Single Malt
Land India
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%