Bushmills Malt - 21 Y, Rare 70cl

€ 155,50
Niet op voorraad

Na de Millennium Malts die in 2000 werden uitgebracht is 21 Years Old de oudste Bushmills die ooit is gebotteld. Hoewel gelimiteerd, is deze whiskey regulier verkrijgbaar. 21 Years Old krijgt zijn rijping op een combinatie van bourbon- en sherryvaten. Na 21 jaar volgt een marriage van twee jaar op madeiravaten. Het resultaat is een rijke en verfijnd zoete whiskey die karakteristiek is voor de zachtheid van de beste Ierse whiskey’s.

Bushmills Malt - 21 Y, Rare Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Bushmill. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Northern Ireland en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bushmills Malt - 21 Y, Rare.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bushmill
Categorie Single Malt
Land Ierland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%