17.02.09 - Blanco 70cl

€ 142,99
Niet op voorraad

Tequila 17.02.09 lijkt wel uit de ruimte of de toekomst te komen. Stel je voor hoe deze fles eruitziet in jouw kast, of hoe je vrienden reageren als je ze een drankje inschenkt! Het gaat echter niet alleen om de buitenkant, want deze metalenfles heeft een geweldige inhoud. Tequila 17.02.09 is gemaakt van biologische agaves in een gecertificeerd biologische distilleerderij. De tequila rust twee maanden voordat deze wordt gebotteld. De naam 17.02.09 is een verwijzing naar het begin van het Aquarius-tijdperk.

17.02.09 - Blanco Tequila is een heerlijke Blanco & Silver Tequila van het merk . Deze Tequila is gedistilleerd in het prachtige Mexico en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Tequila voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke 17.02.09 - Blanco.

Blanco, ofwel Silver, is Tequila in zijn zuiverste vorm. Blanco tequila is helder van kleur en wordt meestal direct na de laatste distillatie gebotteld. Het wordt voornamelijk gebruikt in mixes en cocktails, zoals de heerlijke Margarita cocktail. Uiteraard kan je ook van Blanco & Silver tequila genieten door het puur of met ijs te drinken!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Tequila. Van Blanco & Silver tot Reposado en Anejo. Ook alles om de lekkerste Tequila Cocktails mee te maken kan je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%