Aberlour - A'bunadh Batch #69 70cl

€ 70,99
Niet op voorraad

De ongelooflijk populaire Aberlour a’bunadh is alweer aan de 69e (!) batch toe. Het verhaal gaat dat er een fles Aberlour uit 1898 werd ontdekt tijdens bouwwerkzaamheden aan de distilleerderij in de jaren ’70. Deze fles kon nog maar net op tijd uit de handen van de bouwvakkers getrokken worden. Na analyse in een laboratorium is met de Aberlour a’bunadh geprobeerd om deze unieke, eeuwenoude whisky na te maken. Zoals altijd rijpte ook deze batch van de a’bunadh weer in Spaanse Oloroso sherryvaten.

Aberlour - A'bunadh Batch #69 Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Aberlour. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 61,2% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Aberlour - A'bunadh Batch #69.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Aberlour
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 61.2%