Aberlour - Casg Annamh - Small Batch 70cl

€ 47,99
Niet op voorraad

Casg Annamh is Gaelic voor “zeldzaam vat”. Deze whisky van Aberlour is weliswaar niet afkomstig uit 1 vat, maar is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde bijzondere vaten, waarbij de nadruk ligt op first-fill Oloroso Sherryvaten van Europees eikenhout. Daarnaast zijn 2 twee typen vaten gebruikt van Amerikaans eikenhout. Deze eerste batch is non-chill filtered gebotteld. Deze Aberlour, met de juiste balans tussen zoet, fruitig en kruidig, is een bewijs dat ook een ‘no age statement’ een prachtige whisky kan zijn.

Aberlour - Casg Annamh - Small Batch Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Aberlour. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 48% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Aberlour - Casg Annamh - Small Batch.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Aberlour
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 48%