Akashi - Malt 50cl

€ 61,99
Op voorraad

De Eigashima Shuzo (White Oak) Distilleerderij staat in Akashi en produceert al sinds 1919 Sake en Shochu, een soort Japanse jenever. In 1984 kwam er een whiskyketel bij in een nieuwe kleine aangebouwde distilleerderij. Ze produceren maar 2 maanden per jaar Single Malt. Deze Malt is van verschillende leeftijden van 3 tot 7 jaar oud en heeft gerijpt op bourbonvaten, sherryvaten en Japans eiken. De whisky is typisch voor Japan; zeer zacht, licht en fruitig.

Akashi - Malt Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Akashi. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Japan en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Akashi - Malt.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Akashi
Categorie Single Malt
Land Japan
Inhoud 50cl
Alcoholpercentage 46%