Bacardi - Maestro de Ron 1 liter

€ 34,50
Niet meer leverbaar

Bacardi Gran Reserva Maestro de Ron is vernoemd naar de masterblenders die al 150 jaar het productieproces van de familie bewaken. Bacardi Gran Reserva Maestro de Ron heeft tot 3 jaar gerijpt voordat de rum werd gefilted door houtskool van kokosnoten. Daardoor is de kleur van deze rum zo goed als transparant.

Bacardi - Maestro de Ron Rum is een heerlijke Rum van het merk Bacardi. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Cuba en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bacardi - Maestro de Ron.

Witte Rum is heerlijk in de mix of met ijs. Omdat witte Rum over het algemeen een lichtere en zachtere smaak heeft dan Gouden Rum of Bruine Rum overheerst deze niet te veel in de mix en ook puur heeft het een lekker frisse smaak.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bacardi
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%