Bacardi - Spiced 1,50 liter

€ 30,99
Op voorraad

Bacardi Spiced is een spiced rum spirit drink, gemaakt met ongerijpte en gerijpte rum, die tijd doorbracht in vaten van verkoold Amerikaans eikenhout. Dat voegt een vleugje rook toe aan het smakenpalet, dat verder wordt gedomineerd door de bijzondere kruidenmix. Perfect met cola of ijs!

Bacardi - Spiced Rum is een heerlijke Rum van het merk Bacardi. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Cuba en is gebotteld op 35% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bacardi - Spiced.

Flavored Rum is rum waar een smaak aan toegevoegd is na de distillatie, zo kom je snel in tropische sferen met heerlijke fruit of kruidensmaken aan je rum zonder ingewikkelde cocktails te hoeven maken. Voeg een simpele mixer toe en je hebt een heerlijke cocktail! Maar ook puur of met ijs zijn flavored rums erg lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bacardi
Inhoud 1,50 liter
Alcoholpercentage 35%