Baileys 1,50 liter

€ 33,99
Op voorraad

De eerste Irish Cream-likeur, in 1979 internationaal op de markt gebracht door Gilbey's, een gin- en wijnbedrijf uit Dublin, dat een drank wilde voeren, waarbij het idee was om 2 typisch Ierse producten; melk en whiskey, met elkaar te mengen. Na diverse mislukte proeven, en pas nadat was ontdekt dat, bij de bereiding van room uit melk het melkeiwit moest worden weggelaten om pas later weer toe te voegen, konden de twee met elkaar worden gemengd. Hierbij zorgt de whisky dat de room niet bederft.

Baileys Likeur is een heerlijke Creamlikeur van het merk Baileys. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Ierland en is gebotteld op 17% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Baileys.

Creamlikeur is de naam die wordt gegeven aan likeuren die gemaakt worden op basis van room. Room wordt meestal meer gebruikt voor de textuur van de likeur, terwijl andere componenten de smaken en aroma's bepalen. Creamlikeuren worden gebruikt in een groot aantal cocktails en worden vaak gebruikt om body te geven of scherpe smaken te verminderen. De meeste creamlikeuren worden over ijs geserveerd.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Honinglikeur tot Notenlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Baileys
Inhoud 1,50 liter
Alcoholpercentage 17%