Bain's Cape Mountain - Single Grain 70cl

€ 26,50
Niet op voorraad

Bain’s Cape Mountain Single Grain is een van de weinige whisky’s die in Afrika gemaakt wordt. Deze single grain verscheen in 2009 voor het eerst op de markt en wordt bij James Sedgwick Distillery in Zuid-Afrika gemaakt. De basis bestaat voor 100% uit Zuid-Afrikaans graan. Bain’s Cape Mountain Single Grain is het geesteskind van Andy Watts, pas de zesde meesterdistillateur sinds de oprichting van James Sedgwick in 1886. Verwacht aroma’s van bloemen, banaan en toffee met smaken van vanille, cacao en subtiele kruiden.

Bain's Cape Mountain - Single Grain Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Sedgwich. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bain's Cape Mountain - Single Grain.

Single Grain Whisky wordt gemaakt van onder andere tarwe, maïs of rogge en wordt vaak gebruikt als mix in een Blended Whisky en vormt de basis van vele blends. Een Single Grain komt net zoals een Single Malt uit één distilleerderij, als een Grain Whisky uit meerdere plekken komt is het een Blended Grain. Het smaakprofiel van een Single Grain is in het algemeen wat lichter en scherper dan andere whisky's, maar is zeker de moeite waard om te proeven!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Grain Whisky. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Categorie Single Grain
Land Zuid-Afrika
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%