VAT 69 - Blended Scotch 1 liter

€ 17,50
Niet op voorraad

Vat 69 is een Schotse blended whisky die uit 1882 stamt. William Sanderson uit Leith, Schotland is de man achter deze blend. Volgens de overlevering maakte hij 100 verschillende versies. Deze werden door whiskyexperts geproefd. Zij kozen uiteindelijke 69e blend uit. Vandaar dus ook de naam: Vat 69.

VAT 69 - Blended Scotch Whisky is een heerlijke Whisky van het merk VAT 69. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Blended Scotch en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke VAT 69 - Blended Scotch.

Blended Whisky's zijn wereldwijd de populairste en meest gedronken whiskysoort. Blended Whisky is een mix van twee of meer whisky's die samen worden gebotteld onder één merknaam. Meestal bestaat een Blended Whisky uit Grain Whisky en Malt Whisky. De smaak van een Blended Whisky is meestal wat zachter en milder dan een Single Malt waardoor dit soort whisky zeer geschikt is voor de beginnende whiskyliefhebbers. Maar ook in Whisky Cocktails en in

Meer informatie
Merk / Distilleerderij VAT 69
Categorie Blend
Land Schotland
Regio Blended Scotch
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%