Balblair 1990 70cl

€ 99,99
Niet meer leverbaar

Balblair werkt met vintages in plaats van leeftijdsaanduidingen. Deze 1990 rijpte op zowel bourbon- als sherryvaten. De neus is zoet op wit fruit en vanillevla, maar ook iets van aardbeien. Marshmallows en zelfs een hint van bubblegum. Fris en monter. Het boomgaardfruit keert in de mond weer. Hij is licht olieachtig op smaak. Ananassnoepjes en bloemsuiker en iets melkachtigs. De finish is fruitig en betrekkelijk lang. Een prima lentewhisky.

Balblair - 1990 Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Balblair. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Highland en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Balblair - 1990.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Balblair
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Highland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%