Banks, 5 years 70cl

€ 31,50
Op voorraad

Banks 5 Island Rum is geïnspireerd op de reizen van de 18e eeuwse Engelse botanist Joseph Banks. De gelijknamige rum is een blend van 21 verschillende rums, zowel in een kolom als in een ketel gedistilleerd. Deze rums zijn afkomstig uit zes distilleerderijen verspreid over vijf landen. Het grootste deel van Banks 5 Island Rum wordt gemaakt in Trinidad, maar ook in Jamaica, Barbados, Guyana en Indonesië.

Banks, 5 Y Rum is een heerlijke Rum van het merk Banks. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Trinidad en is gebotteld op 43 % alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Banks, 5 Y.

Witte Rum is heerlijk in de mix of met ijs. Omdat witte Rum over het algemeen een lichtere en zachtere smaak heeft dan Gouden Rum of Bruine Rum overheerst deze niet te veel in de mix en ook puur heeft het een lekker frisse smaak.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Banks
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%