Banks, 5 years 70cl

€ 33,50
Op voorraad

Banks 5 Island Rum is geïnspireerd op de reizen van de 18e eeuwse Engelse botanist Joseph Banks. De gelijknamige rum is een blend van 21 verschillende rums, zowel in een kolom als in een ketel gedistilleerd. Deze rums zijn afkomstig uit zes distilleerderijen verspreid over vijf landen. Het grootste deel van Banks 5 Island Rum wordt gemaakt in Trinidad, maar ook in Jamaica, Barbados, Guyana en Indonesië.

Banks, 5 Y Rum is een heerlijke Rum van het merk Banks. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Trinidad en is gebotteld op 43 % alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Banks, 5 Y.

Gold Rums of Gouden rums zijn kort gerijpte rums, deze hebben een korte tijd op houten vaten gerijpt wat het wat meer smaak en complexiteit meegeeft, maar niet zo sterk als bij bruine rum die langer gerijpt hebben. Deze gouden rums zijn daardoor wat frisser van smaak maar met meer karakter dan witte rum. Heerlijk puur of met ijs maar ook geweldig in de mix of in cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Banks
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%