Black Bull - Kyloe 70cl

€ 25,50
Niet op voorraad

Black Bull Kyloe is geïnspireerd op het runderras dat al jarenlang een icoon van de Schotse Hooglanden is. Dit taaie ras is uitstekend bestand tegen de zware weersomstandigheden van de regio. Vooraanstaande malt whisky’s uit de Speyside vormen het hart van de Black Bull Kyloe, een Schotse blend die in refill bourbon vaten rijpte en gefinisht is in Oloroso sherryvaten. De whisky is op een indrukwekkende sterkte gebotteld, wat bijdraagt aan een rijk mondgevoel.

Black Bull - Kyloe Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Black Bull. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 50% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Black Bull - Kyloe.

Blended Whisky's zijn wereldwijd de populairste en meest gedronken whiskysoort. Blended Whisky is een mix van twee of meer whisky's die samen worden gebotteld onder één merknaam. Meestal bestaat een Blended Whisky uit Grain Whisky en Malt Whisky. De smaak van een Blended Whisky is meestal wat zachter en milder dan een Single Malt waardoor dit soort whisky zeer geschikt is voor de beginnende whiskyliefhebbers. Maar ook in Whisky Cocktails en in de mix zijn Blended whisky's heel lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt Whisky tot Bourbon Whiskey. Maar ook whisky’s zoals deze Blend. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Black Bull
Categorie Blend
Land Schotland
Regio Speyside
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 50%