Black Velvet - Reserve, 8 years 1 liter

€ 19,99
Op voorraad

Deze whisky werd voor het eerst geproduceerd in 1951. Het merk stond destijds bekend als ‘Black Label’ maar werd, nadat de eerste partij door Jack Napier werd gesampled, veranderd naar Black Velvet. De Whisky staat bekend om zijn fluweelzachte smaak. Sinds 1991 produceert Black Velvet de ‘Reserve’; een 8 jaar oude whisky , die wordt gemaakt door het Rogge te mengen van zowel gerijpte als ongerijpte mais voordat het mengsel 8 jaar rijpt, wat deze Whisky een nootachtig en kruidig karakter geeft.

Black Velvet - Reserve, 8 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Black Velvet. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Canada en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Black Velvet - Reserve, 8 Y.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Black Velvet
Categorie Single Malt
Land Canada
Leeftijd 8 years
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%