Bladnoch, 10 years 70cl

€ 55,50
Niet op voorraad

Bladnoch kent een bewogen geschiedenis. De distilleerderij bestaat al sinds 1817 en de eerste 100 jaar leek alles prima te verlopen. Daarna wisselde Bladnoch vaak van eigenaar en was de distilleerderij regelmatig dicht. De Australische ondernemer David Prior durfde het in 2015 echter aan om Bladnoch te kopen. Daarmee heeft hij potentieel goud in handen, want het is een echte ongepolijste diamant. Er zijn niet veel distilleerderijen meer in de Schotse Lowlands, maar Bladnoch produceert nog een traditionele stijl die bij die regio past. Wil je weten wat we bedoelen? Schenk dan deze Bladnoch, 10 Y snel in.

Bladnoch, 10 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Bladnoch. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Lowland en is gebotteld op 46,7% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bladnoch, 10 Y.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bladnoch
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Lowland
Leeftijd 10 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46.7%