Cardhu, 12 years 70cl

€ 37,50
Niet op voorraad

Deze Cardhu wordt algemeen gezien als een vrouwelijke whisky. Logisch, als je weet dat Cardhu jarenlang een dame aan het roer had staan. In 1885 kreeg Elizabeth Cumming de leiding over de in 1824 gebouwde distilleerderij. Cardhu ligt midden in de Speyside, hoog in de Mannoch Hills en kijkt uit over de rivier de Spey. Cardhu maakt nog steeds een zijdezachte, toegankelijke whisky. Ze gebruiken voor de rijping uitsluitend refill-vaten, om de invloed van ‘t hout niet te groot te maken. De Cardhu whisky is zeer herkenbaar door de sierlijke fles, compleet met beukenhouten dop.

Cardhu, 12 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Cardhu. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Cardhu, 12 Y.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Cardhu
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Leeftijd 12 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%