Bols - Dry Orange Curacao 70cl

€ 15,99
Op voorraad

Bols Dry Orange Curaçao is een donkere sinaasappellikeur met distillaten van de Curaçao sinaasappelschil en een vleugje rum. Hij laat een fijne citrussmaak op je tong acher, met als tegenwicht fruitig zoet voor een droge en solide afdronk. De kleur suggereert een likeur met een rijke, volle smaak. Dry Orange Curaçao is een van de oude Bols likeuren waarvan in het verleden meerdere recepten in gebruik waren.

Bols - Dry Orange Curacao Likeur is een heerlijke Fruitlikeur van het merk Bols. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Nederland en is gebotteld op 24% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bols - Dry Orange Curacao.

Fruitlikeuren kunnen van bijna elke denkbare vrucht worden gemaakt, en veel mensen maken thuis ook hun eigen fruitlikeur. Populaire voorbeelden zijn kersenlikeur, triple sec (gemaakt van sinaasappel) en Limoncello (gemaakt van citroenen). Fruitlikeuren kunnen worden gebruikt in allerlei cocktails, zoals de bekende Margarita Cocktail, maar worden uiteraard ook puur of met ijs gedronken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bols
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 24%