Botafogo - Spiced 70cl

€ 20,99
Niet op voorraad

Een tropische trip rechtstreeks naar de eilanden van het Caribisch gebied. Deze rum rijpte gemiddeld 2 jaar in een combinatie van gebrande (charred) Bourbon vaten en gebrande Sherry vaten. Er zijn net genoeg specerijen toegevoegd om er een heel speciaal gekruide Rum van te maken. En, gemaakt met suikerriet melasse, is het ook de zuiverste vorm van Caribische rum. Niet voor niets won deze Botafogo Spiced Rum de gouden medaille op de Global Rum Masters 2018.

Botafogo - Spiced Rum is een heerlijke Rum van het merk Botafogo. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Trinidad en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Botafogo - Spiced.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Botafogo
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%