Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis *
Gratis verzending vanaf € 100,-

Bulleit - Bourbon, Tattoo Edition (70CL)

Bulleit Bourbon werkte samen met een baanbrekende artiest uit New York en schudt de tatoeagewereld wakker met de aankondiging van Bulleit™ Bourbon Tattoo Edition, een beperkte oplage van Bulleit Bourbon.
De iconische Bulleit-fles van deze Tattoo Edition is versierd met een uniek New Yorks tatoeagemotief. Dit collector's item is gemaakt in samenwerking met een van de beste tatoeage-artiesten van het land, die zich voor haar werk laat inspireren door de pioniersgeest en de cultuur van New York City. Deze fantastische samenwerking markeert de eerste keer dat we een verandering aanbrengen in de Bulleit Bourbon-fles. De traditionele fles wordt omgetoverd in een modern kunstwerk ter ere van een van 's werelds meest geliefde vormen van persoonlijke expressie en draagt de pioniersgeest van de tatoeagecultuur uit.
Elke Tattoo Edition-fles is gevuld met dezelfde bekroonde Bulleit Kentucky Straight Bourbon whisky met een hoog roggegehalte. De fles draagt een label met een QR-code die toegang geeft tot een interactieve toegevoegde realiteit-beleving waarin het ontwerp van de kunstenaar digitaal tot leven komt.

Beschikbaarheid: Uitverkocht

€ 21,50

Informatie Bulleit - Bourbon, Tattoo Edition (70CL)

Merk/Distilleerderij Bulleit
Regio USA
Inhoud 0.7 L / 70 CL
Alcohol % 45%

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten