Camus - Cliffside Cellar 70cl

€ 57,99
Niet meer leverbaar

Camus Cliffside Cellar wordt enkel en alleen op Île de Ré gelagerd. Voor een specifieke periode gelagerd in de kelder van het Fort de la Prée op tien meter afstand van de Atlantische Oceaan. In deze kelder, waar maximaal 36 Cognacvaten rusten, zetten de zoutkristallen zich af op de duigen van de vaten. Hier mengt de geur van Cognac zich met de zee. Camus Cliffside Cellar heeft dan ook een perfecte match met seafood.


Camus - Cliffside Cellar Cognac is een heerlijke Cognac van het merk Camus. Deze Cognac is gedistilleerd in de prachtige Grande Champagne regio in Frankrijk en is gebotteld op 40 % alcohol. Bestel deze Cognac voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Camus - Cliffside Cellar.

V.S. Cognac ofwel "Very Special" Cognac wordt minstens 2 jaar gerijpt. Cognac wordt ook benoemd met ***. Als je drie sterren ziet betekent dit dat het een V.S. Cognac is. V.S. is de jongste cognac van de drie verschillende soorten, waarbij X.O. het oudste is. VS Cognac heeft vaak een frissere en fruitigere aroma vergeleken met de oudere Cognacs. Als je van een beetje pit houdt, is het absoluut prima om een VS Cognac puur of met ijs te drinken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Cognac. Van V.S. tot V.S.O.P. en X.O. Cognac. Ook alles om de lekkerste Cognac Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Camus
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%