Camus - Double Matured 70cl

€ 44,99
Niet op voorraad

Camus Île de Ré is een bijzondere Cognac, afkomstig van het eiland Île de Ré. Gelegen voor de Franse westkust ter hoogte van La Rochelle en ten zuiden van de Vendée. Double Matured ontleent haar karakter aan een unieke lagering techniek. De eerste jaren op Île de Ré en daarna op het vasteland in de kelders bij Camus. In speciaal gebrande vaten zorgt de 'tweede rijping' voor een subtiel, rokerig karakter dat de Single Malt whiskyliefhebber zal appreciëren.

Camus - Double Matured Cognac is een heerlijke Cognac van het merk Camus. Deze Cognac is gedistilleerd in de prachtige Grande Champagne regio in Frankrijk en is gebotteld op 40 % alcohol. Bestel deze Cognac voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Camus - Double Matured.

V.S. Cognac ofwel "Very Special" Cognac wordt minstens 2 jaar gerijpt. Cognac wordt ook benoemd met ***. Als je drie sterren ziet betekent dit dat het een V.S. Cognac is. V.S. is de jongste cognac van de drie verschillende soorten, waarbij X.O. het oudste is. VS Cognac heeft vaak een frissere en fruitigere aroma vergeleken met de oudere Cognacs. Als je van een beetje pit houdt, is het absoluut prima om een VS Cognac puur of met ijs te drinken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Cognac. Van V.S. tot V.S.O.P. en X.O. Cognac. Ook alles om de lekkerste Cognac Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Camus
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%