Chambord - Black Raspberry 50cl

€ 20,50
Niet op voorraad

Luxe likeur van 's werelds beste frambozen en blauwe bessen. Verandert elk moment in een uitzonderlijke cocktailervaring.

Chambord - Black Raspberry Likeur is een heerlijke Fruitlikeur van het merk Chambord. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Frankrijk en is gebotteld op 16,5% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Chambord - Black Raspberry.

Fruitlikeuren kunnen van bijna elke denkbare vrucht worden gemaakt, en veel mensen maken thuis ook hun eigen fruitlikeur. Populaire voorbeelden zijn kersenlikeur, triple sec (gemaakt van sinaasappel) en Limoncello (gemaakt van citroenen). Fruitlikeuren kunnen worden gebruikt in allerlei cocktails, zoals de bekende Margarita Cocktail, maar worden uiteraard ook puur of met ijs gedronken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Chambord
Inhoud 50cl
Alcoholpercentage 16.5%