Don Q - 151 Overproof 70cl

€ 29,50
Niet op voorraad

Don Q maakt sinds 1865 rum in Puerto Rico. Het is een milieuvriendelijke spirit. Door hergebruik van materialen en energie is de ecologische footprint van de productie minimaal. Don Q 151 Proof Rum is een rum met een hoog alcoholpercentage van 75,5% en verliest in tegenstelling tot andere proof rums weinig van zijn smaak. Vanille en eikenhouten tonen worden ondersteund met rook en tabak geuren. Don Q 151 is enkel om te mixen en niet om puur te drinken.

Don Q - 151 Overproof Rum is een heerlijke Rum van het merk Don Q. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Puerto Rico en is gebotteld op 75,5% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Don Q - 151 Overproof.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Don Q
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 75.5%