Frysk Hynder - Red Wine Cask 70cl

€ 43,99
Op voorraad

Deze Limited Edition Single Malt whisky wordt op Schotse wijze ambachtelijk gestookt in de Nederlandse distilleerderij Us Heit. Alle whisky’s die hier worden gemaakt, ondergaan een 2-voudig distillatieproces. De rijping op verschillende soorten vaten, zoals Wijn-, Cognac- en Sherryvaten zorgt dat elke botteling zijn eigen unieke smaak krijgt. Met de 3-jarige rijping op wijnvaten uit Bordeaux ontwikkelde deze whisky mooie aroma’s met fruit en hints van rode wijn. De kurk met tinnen paardenhoofd staat symbool voor de kracht van de whisky.

Frysk Hynder - Red Wine Cask Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Us Heit Distillery. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Netherlands en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Frysk Hynder - Red Wine Cask.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Us Heit Distillery
Categorie Single Malt
Land Nederland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%