Cardhu - Amber Rock 70cl

€ 33,50
Niet op voorraad

Cardhu is afkomstig uit een van de oudste distilleerderijen in Speyside. Cardhu's Amber Rock Single Malt Scotch whisky is dubbel gerijpt in vaten van geroosterd Amerikaans eikenhout. Dit levert een volle whisky op met tonen van vanille, citrus en eikenhout. De naam is geïnspireerd door de opvallende kleur. Amber Rock kan het beste geserveerd worden in een cognacglas, puur met een beetje water. Ook biedt het verschillende nieuwe, fruitige smaken indien geserveerd met ijs.

Cardhu - Amber Rock Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Cardhu. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Cardhu - Amber Rock.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Cardhu
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%