Glen Grant, 10 years 70cl

€ 31,50
Niet op voorraad

Deze distilleerderij is gebouwd in 1840 door de broers John en James Grant. De aanleg van de Morayshire Railway, die vlak naast de distilleerderij werd aangelegd, was uitstekend voor de aanvoer van kolen, turf en de vaten en wat natuurlijk nog belangrijker was, de afvoer van de whisky. Dit is een van 's werelds best verkopende single malts. Gerijpt in ex-Bourbon vaten, kreeg Glen Grand 10 jaar in 2013 in zijn categorie de titel ‘Single Malt of the Year’.

Glen Grant, 10 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glen Grant. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Glen Grant, 10 Y.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glen Grant
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Leeftijd 10 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%