Glenfarclas, 20 years - 105 70cl

€ 212,50
Niet meer leverbaar

20 jaar oude Glenfarclas op vatsterkte. Zwaar gelimiteerde opslage van 4000 bijzondere flessen. Natuurlijk is ook deze Glenfarclas gerijpt op sherryvaten.
Slechts 1 fles beschikbaar..

Glenfarclas, 20 Y - 105 Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glenfarclas. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 60% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Glenfarclas, 20 Y - 105.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glenfarclas
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Leeftijd 20 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 60%