Glenlivet - Master Distiller's Reserve 1 liter

€ 45,50
Niet op voorraad

Alan Winchester is sinds 2009 de meesterdistillateur van Glenlivet, maar zijn carrière in de Schotse whisky duurt al ruim 40 jaar en is verspreid over 20 verschillende distilleerderijen. Ter ere van Winchester verscheen daarom in 2015 The Glenlivet Master Distiller’s Reserve op de markt. Traditionele vaten van eikenhout geven deze whisky die klassieke Glenlivet-smaak. First-fill vaten van Amerikaans eiken zorgen voor diepgang, terwijl de volle en complexe smaak van de Founder’s Reserve aan sherryvaten te danken is.

Glenlivet - Master Distiller's Reserve Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glenlivet. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 40 % alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Glenlivet - Master Distiller's Reserve.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glenlivet
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%