Glenlivet - Mini Pack Founders Reserve, 15, 18 years 150ml

€ 17,50
Niet op voorraad

Glenlivet is een van de bekendste namen in de whiskywereld. Dit is jouw kans om een aantal van hun populairste whisky’s te proeven. Om te ontdekken waarom Glenlivet zo veel verkocht wordt, kun je met deze geschenkverpakking genieten van de Glenlivet 12, Glenlivet 15 én Glenlivet 18 Y.

Glenlivet - Mini Pack Founders Reserve, 15, 18 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glenlivet. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 41% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Glenlivet - Mini Pack Founders Reserve, 15, 18 Y.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glenlivet
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Inhoud 150ml
Alcoholpercentage 41%