Haig Club - Clubman 70cl

€ 26,99
Niet op voorraad

Haig Club Clubman is een single grain Schotse whisky die is gemaakt bij Cameronbridge en heeft gerijpt in ex-bourbon casks. David Beckham heeft zijn naam verbonden aan deze hippe whisky, die vooral wordt aangeraden in combinatie met cola. Hoewel de zoete smaak van Haig Club Clubman ook perfect samengaat met tonic en een schijfje sinaasappel.

Haig Club - Clubman Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Haig. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Blended Scotch en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Haig Club - Clubman.

Single Grain Whisky wordt gemaakt van onder andere tarwe, maïs of rogge en wordt vaak gebruikt als mix in een Blended Whisky en vormt de basis van vele blends. Een Single Grain komt net zoals een Single Malt uit één distilleerderij, als een Grain Whisky uit meerdere plekken komt is het een Blended Grain. Het smaakprofiel van een Single Grain is in het algemeen wat lichter en scherper dan andere whisky's, maar is zeker de moeite waard om te proeven!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Grain Whisky. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Haig
Categorie Single Grain
Land Schotland
Regio Blended Scotch
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%