Kilchoman - 3rd edition 100% Islay 70cl

€ 91,99
Niet meer leverbaar

De 3de editie van de Kilchoman's 100% Islay is een vatting van 4 en 5 jaar oude "Fresh" bourbon barrels. Minder dan 10.000 flessen van deze "Limited Edition" wereldwijd beschikbaar.

Kilchoman - 3rd edition 100% Islay Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Kilchoman. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Islay en is gebotteld op 50% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Kilchoman - 3rd edition 100% Islay.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Kilchoman
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islay
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 50%