Knappogue Castle, 12 years - Barolo Cask 70cl

€ 57,50
Niet op voorraad

Knappogue Castle, 12 Y - Barolo Cask is een uitzonderlijke single malt die uitsluitend van gemoute gerst is gemaakt. Drievoudig gedistilleerd, één batch per keer in traditionele, uivormige koperen pot stills, rijpt deze expressie twaalf jaar in bourbon eiken vaten en wordt afgewerkt op Barolo wijnvaten. Het delicate distillatieproces, samen met het vochtige en gematigde klimaat, zorgt voor de kenmerkende smaak van deze opmerkelijke Ierse single malt.

Knappogue Castle, 12 Y - Barolo Cask Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Knappogue Castle. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Ireland en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Knappogue Castle, 12 Y - Barolo Cask.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Knappogue Castle
Categorie Single Malt
Land Ierland
Leeftijd 12 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%