Monkey Balls 70cl

€ 12,99
Op voorraad

In 1899 werd in België de productie gestart van kleine kersen zuurtjes tegenwoordig bekend als Couilles de Singe, wat letterlijk

Monkey Balls Likeur is een heerlijke Fruitlikeur van het merk . Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige België en is gebotteld op 12,5% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Monkey Balls.

Fruitlikeuren kunnen van bijna elke denkbare vrucht worden gemaakt, en veel mensen maken thuis ook hun eigen fruitlikeur. Populaire voorbeelden zijn kersenlikeur, triple sec (gemaakt van sinaasappel) en Limoncello (gemaakt van citroenen). Fruitlikeuren kunnen worden gebruikt in allerlei cocktails, zoals de bekende Margarita Cocktail, maar worden uiteraard ook puur of met ijs gedronken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 12.5%