Santocci - Limoncello 70cl

€ 21,99
Op voorraad

Santocci's balans in smaak, afdronk en consistentie als ook de mooie kleur (zowel in gekoelde als ongekoelde staat), is wat deze limoncello zo bijzonder maakt. Santocci Limoncello bevat geen geur-, kleur- en smaakstoffen en wordt geleverd in een mooie robuuste transparante fles.

Santocci - Limoncello Likeur is een heerlijke Limoncello van het merk Santocci. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Itaië en is gebotteld op 28% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Santocci - Limoncello.

Limoncello is een Italiaanse drank die wordt gemaakt van de schil van citroenen en heeft vaak een licht, troebel uiterlijk. Het is een likeur die vooral ijskoud wordt gedronken in de zomer. Je kunt er heerlijke cocktails & mixdrankjes mee bereiden maar ook gewoon lekker puur drinken!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Sambuca tot whiskylikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Santocci
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 28%