Loopuyt Gin 70cl

€ 33,50
Op voorraad

De ontwikkeling van deze premium gin startte in 2013 en is op 18 december 2015 geïntroduceerd. Samengevat is Loopuyt gin samengesteld uit 12 kruiden, bessen, schillen en vruchten (zie loopuyt.com). De botanicals worden apart gedistilleerd. De 12 distillaten worden in de juiste verhouding toegevoegd aan alcohol en zuiver water, tot de uiteindelijke Loopuyt Gin.

Loopuyt - Dry Gin Gin is een heerlijke Gin van het merk Loopuyt. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige Netherlands en is gebotteld op 45,1% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Loopuyt - Dry Gin.

Ondanks de naam hoeft een London Dry Gin, niet in London gemaakt te worden. London Dry is een manier of "stijl" van Gin maken. Het is de meest gedronken soort Gin in de wereld. Een London Dry Gin kan kruidig, floraal, of gewoon droog "Dry" zijn. Door de lichte smaak en soepelheid van London Dry Gin is dit perfect voor de ultieme Gin & Tonic

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin. Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Loopuyt
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 45.1%