Michter's - Straight Bourbon 70cl

€ 61,99
Niet op voorraad

De geschiedenis van Michter’s gaat helemaal terug tot 1753 toen voorloper Shenk’s Whiskey werd opgericht, destijds een van de eerste Amerikaanse whiskybedrijven. Michter’s heeft tegenwoordig 2 distilleerderijen. Fort Nelson opende vorig jaar haar deuren, terwijl de oorspronkelijke distilleerderij zich nog steeds in Shively bevindt, een traditioneel whiskygebied in Kentucky. Michter’s Bourbon wordt telkens in kleine oplage gemaakt, bestaand uit meestal niet meer dan 20 vaten. Dit is topspul van een topproducent.

Michter's - Straight Bourbon Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Michter's. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige USA en is gebotteld op 45,7% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Michter's - Straight Bourbon.

Bourbon Whiskey's worden uitsluitend gemaakt in de Verenigde Staten. Een officiële Bourbon Whiskey bevat minstens 51% maïs, maar bij de meesten is dit een stuk hoger. Door de Maïs krijgt de Bourbon een zoetere smaak vergeleken met andere soorten whisky's, zoals een Single Malt. Bourbon Whiskey heeft hierdoor over het algemeen een rokerig en zoet smaakprofiel met tonen van karamel en vanille en is heerlijk puur of met ijs te drinken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whiskey tot Blended Whisky. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whiskey cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Michter's
Categorie Bourbon
Land Amerika
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 45.7%