Roe & Co - Traditional Irish Whiskey 70cl

€ 32,50
Op voorraad

Roe & Co Irish Whiskey is een nieuwe blend vernoemd naar George Roe, een bekende Ierse whiskeymaker uit de 19e eeuw. Tijdens de Gouden Eeuw voor Ierse whiskey was zijn distilleerderij in Dublin bijna zeven hectare groot. De nieuwe Roe & Co Irish Whiskey is een eerbetoon aan George Roe. Het is een verfijnde, subtiele blend van mout- en graanwhisky’s, die heeft gerijpt in bourbonvaten.

Roe & Co - Traditional Irish Whiskey Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Roe & Co. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Ireland en is gebotteld op 45% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Roe & Co - Traditional Irish Whiskey.

Blended Whisky's zijn wereldwijd de populairste en meest gedronken whiskysoort. Blended Whisky is een mix van twee of meer whisky's die samen worden gebotteld onder één merknaam. Meestal bestaat een Blended Whisky uit Grain Whisky en Malt Whisky. De smaak van een Blended Whisky is meestal wat zachter en milder dan een Single Malt waardoor dit soort whisky zeer geschikt is voor de beginnende whiskyliefhebbers. Maar ook in Whisky Cocktails en in de mix zijn Blended whisky's heel lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt Whisky tot Bourbon Whiskey. Maar ook whisky’s zoals deze Blend. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Roe & Co
Categorie Blend
Land Ierland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 45%