Russel's - Reserve, 6 years 75cl

€ 50,50
Niet meer leverbaar

Jimmy Russel van Wild Turkey is de langstzittende master distiller ter wereld. Hij bewaakt al meer dan zes decennia de traditie bij Wild Turkey, en voor sommigen staat hij zelfs bekend als de Boeddha van Bourbon. Jimmy’s zoon Eddie is niet zo lang geleden ook benoemd tot master distiller. Russell’s Reserve is dan ook vernoemd naar vader en zoon. Samen hebben ze bijna een eeuw ervaring in de whiskeyindustrie – ervaring die ze maar wat graag inzetten bij het maken van Russell’s Reserve, 6 Y. Het is een elegante roggewhiskey die voor het eerst in 2007 op de markt kwam, en sindsdien enorm populair is.

Russel's - Reserve, 6 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Wild Turkey. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige USA en is gebotteld op 45% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Russel's - Reserve, 6 Y.

Bourbon Whiskey's worden uitsluitend gemaakt in de Verenigde Staten. Een officiële Bourbon Whiskey bevat minstens 51% maïs, maar bij de meesten is dit een stuk hoger. Door de Maïs krijgt de Bourbon een zoetere smaak vergeleken met andere soorten whisky's, zoals een Single Malt. Bourbon Whiskey heeft hierdoor over het algemeen een rokerig en zoet smaakprofiel met tonen van karamel en vanille en is heerlijk puur of met ijs te drinken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whiskey tot Blended Whisky. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whiskey cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Wild Turkey
Categorie Bourbon
Land Amerika
Leeftijd 6 years
Inhoud 75cl
Alcoholpercentage 45%