Wild Turkey – American Honey 1 liter

€ 23,50
Niet op voorraad

Wild Turkey is een prijswinnende bourbon, maar er is ook veel lof voor American Honey, de whiskylikeur van Wild Turkey. Het is een blend van pure honing en Wild Turkey Bourbon Whiskey. Als je Wild Turkey American Honey puur drinkt (met of zonder ijs) komen de smaken van honing, karamel en sinaasappel goed tot zijn recht.

Wild Turkey - American Honey Likeur is een heerlijke Whiskylikeur van het merk Wild Turkey. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Amerika en is gebotteld op 35,5% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Wild Turkey - American Honey.

Whiskylikeur wordt gemaakt door whisky (of whiskey) te combineren met een siroop op basis van suiker. Hierdoor zijn ze meestal ook zoeter dan whisky en hebben vaak fruit of kruidensmaken als toevoeging. Whiskylikeuren kunnen puur, met ijs of gemengd in cocktails worden gedronken. Een Whiskylikeur wordt ook veel gebruikt als ingrediënt in desserts zoals cheesecakes.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Wild Turkey
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 35.5%