Scapa - Skiren 70cl

€ 53,99
Niet op voorraad

Gedistilleerd in een Lomond still dat lijkt op een vat whisky, uniek in Schotland. Deze Scapa single malt is exclusief gerijpt in first-fill Amerikaans eiken.

Scapa - Skiren Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Scapa. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Orkney en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Scapa - Skiren.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Scapa
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islands
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%