Tomatin, 12 years - geschenk met 2 miniaturen 80cl

€ 40,99
Niet meer leverbaar

Dit Tomatin geschenk heeft een 70cl fles van de 12 jaar oude Tomatin whisky met een tweetal miniaturen van de Cask Strength en de 14 jaar oude variant.

Tomatin, 12 Y - geschenk met 2 miniaturen Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Tomatin. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Highland en is gebotteld op 44% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Tomatin, 12 Y - geschenk met 2 miniaturen.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Tomatin
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Highland
Leeftijd 12 years
Inhoud 80cl
Alcoholpercentage 44%