Whistlepig - Rye, 12 years 70cl

€ 112,99
Op voorraad

Na bestudering van de beste technieken van de Oude Wereld, in het bijzonder Schotse whisky' s, finishte Master Distiller Dave Pickerell de 12-jarige rogge in premium European Sauternes, Madeira en Port wijnvaten, waarbij deze één enkele wijnvatafwerking individueel als de Oude Wereld serie in beperkte hoeveelheden wordt vrijgegeven. Vervolgens blenden ze zorgvuldig de 3 whisky's in de Oude Wereld, waarbij hun verschillende smaken worden benadrukt om een uitzonderlijk evenwichtige spirit te creëren. Deze ultra-premium roggewhisky is onmiskenbaar Amerikaans, maar herbergt zijn statige Oude Wereld wortels.

WhistlePig, 12 Y - Rye Whiskey is een heerlijke Whiskey van het merk WhistlePig. Deze Whiskey is gedistilleerd in het prachtige Amerika en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Whiskey voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke WhistlePig, 12 Y - Rye.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whiskey wel uit meerdere soorten whiskey bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whiskey bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij WhistlePig
Categorie Single Malt
Land Amerika
Leeftijd 12 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%