Wild Turkey - Rare Breed 70cl

€ 43,99
Niet op voorraad

Deze whiskey komt direct uit het vat , heeft een alcohol percentage van 54.1% en bestaat uit 6, 8 en tien jaar oude bourbon whiskeys.

Wild Turkey - Rare Breed Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Wild Turkey. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige USA en is gebotteld op 58,4% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Wild Turkey - Rare Breed.

Bourbon Whiskey's worden uitsluitend gemaakt in de Verenigde Staten. Een officiële Bourbon Whiskey bevat minstens 51% maïs, maar bij de meesten is dit een stuk hoger. Door de Maïs krijgt de Bourbon een zoetere smaak vergeleken met andere soorten whisky's, zoals een Single Malt. Bourbon Whiskey heeft hierdoor over het algemeen een rokerig en zoet smaakprofiel met tonen van karamel en vanille en is heerlijk puur of met ijs te drinken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whiskey tot Blended Whisky. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whiskey cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Wild Turkey
Categorie Bourbon
Land Amerika
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 58.4%